ЧКЕПК :: Практичне дослідження якості страв

З ініціативи студентів та викладачів технологічного відділення на базі лабораторії «Основи стандартизації» Чернівецького торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету було проведено дослідження якості страв, що готуються в їдальні коледжу.

Під час роботи використовувався метод Гербера, метод висушування наважки та визначення за органолептичними показниками рівня якості основного продукту і норми закладання сировини в стравах.

ВІТАЄМО студентів та працівників коледжу!!!

Якість страв, приготовлених в їдальні коледжу, відповідає чинним стандартам України.

Читати далі

ЧКЕПК :: Ми святкуємо День Юриста!

8-9 жовтня 2014 року на правознавчому відділенні коледжу відбулося святкування Дня юриста.

Офіційно День юриста був запроваджений Указом Президента України ще у 1997 році, ставши основним професійним святом усіх служителів Феміди.

У ці дні вже традиційним стало проведення міжвузівської студентської конференції «Проблеми правової реформи та розбудови громадянського суспільства».

Читати далі

  • ##########