Спеціальність: "Готельно-ресторанна справа"
Галузь знань | 24 Сфера обслуговування |
Спеціальність | 241 Готельно-ресторанна справа |
Освітньо-професійна програма Освітня програма |
Готельно-ресторанна справа Готельно-ресторанний бізнес |
Освітньо-професійний ступінь | фаховий молодший бакалавр |
Термін підготовки |
на основі повної загальної середньої освіти – 2 роки на основі базової середньої освіти – 3 роки |
Форми навчання | денна |
Документи про освіту |
Диплом фахового молодшого бакалавра державного зразка Свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти |
Перелік обов’язкових освітніх компонентів:
|
|
Перелік вибіркових компонентів:
|
|
Якщо Ви бажаєте:
|
Якщо Ви хочете працювати:
|
ОБИРАЙТЕ СПЕЦІАЛЬНІСТЬ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА
Готельно-ресторанна справа – одна з найперспективніших спеціальностей на сучасному етапі світової економіки, яка є галуззю з високим рівнем конкуренції, що має за мету максимально задовольнити потреби споживачів, забезпечити високий рівень комфорту, задовольнити найрізноманітніші побутові, господарські і культурні запити гостей. З кожним роком вимоги до рівня цих послуг зростають. Чим вищі культура та якість обслуговування відвідувачів, тим вищий імідж готелю й ресторану, тим привабливіші вони для клієнтів, як в нашій країні так і за кордоном.
На спеціальності «Готельно-ресторанна справа» значна увага приділяється вивченню організації обслуговування в готелях, туристичних комплексах, спортивно-оздоровчих комплексах, технології ресторанної справи та міжнародного сервісу. Фахівці у сфері готельно-ресторанного обслуговування проводять організацію святкових заходів, надають кейтерингові послуги та послуги харчування туристів, впливають на настрій гостей, демонструють високу культуру обслуговування.
Студенти спеціальності є активними учасниками всіх професійних заходів коледжу, міста та на всеукраїнському рівні. Щорічно на відділенні проводяться тижні за фахом, науково-теоретичні та теоретично-практичні конференції на різну тематику, професійні конкурси, майстер-класи, флешмоби, що сприяє підвищенню професійної майстерності та вдосконалює первинні навички молодшого спеціаліста.
Навчання здійснюється в кабінетах та лабораторіях, оснащених сучасними засобами навчання. До послуг студентів лабораторія з технології виробництва кулінарної та кондитерської продукції, навчальний ресторан, бар та готель, 7 комп’ютерних лабораторій (де студенти мають можливість працювати в системі Інтернет та Інтранет), читальна, актова та спортивна зали, їдальня, бар, медпункт, стоматологічний кабінет.
У процесі навчання студенти проходять практику у закладах готельно-ресторанного господарства міста та області, а саме: «Ресторанно-готельний комплекс Дельта», готельно-ресторанний комплекс «Графська садиба»; ресторани: «Фрегат», «Панська Гуральня», «Гопачок», «Аристократ», «Георг парк», «Кварта», «Діана» та ін.
Влітку студенти мають можливість проходити практику на базі відпочинку «Вілла Вікторія», що знаходиться в Херсонській області на Арбатській стрілці (Азовське море).
http://www.college.cv.ua/specialties/restaurant-service#sigProGalleria4238aff5a5
ВИПУСКНИКИ КОЛЕДЖУ ПРОДОВЖУЮТЬ НАВЧАННЯ У ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ОСВІТИ ЗА СКОРОЧЕНИМ ТЕРМІНОМ