ЧКФКЕП :: НЕТВОРКІНГ ДЛЯ СТУДЕНТІВ
24 жовтня 2024р. у рамках обміну досвідом між Чернівецьким кооперативним фаховим коледжем економіки і права та Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича у навчально-науковому інституті біології, хімії та біоресурсів для студентів ІV курсу спеціальності 181 Харчові технології, викладачкою Тетяною Переверзевою та кандидатом хімічних наук асистентом кафедри хімії та експертизи харчової продукції Володимиром Дійчуком, було проведено лабораторне заняття на тему: «Використання фізико-хімічних методів визначення показників якості продуктів харчування».
Здобувачі фахової передвищої освіти коледжу знають, що система HACCP, дозволяє уникнути, зменшити чи контролювати небезпеки, які можуть виникнути на кожному етапі харчового ланцюга.
Під час зустрічі студенти оволоділи різними методиками визначення якості та безпечності харчових продуктів
Нетворкінг — це довгостроковий процес, який вимагає активної участі та ініціативності. Важливо пам'ятати, що зв'язки потрібно не тільки встановлювати, але й підтримувати. Будьте відкритими до нових знайомств, проявляйте цікавість до того, що роблять інші, і це обов’язково стане вашим професійним активом у майбутньому.
Студенти коледжу щиро вдячні пану Дійчуку Володимиру Васильовичу за цікаве, змістовне та інформативне заняття.
http://www.college.cv.ua/1033-2024-10-26-produkti#sigProGalleriaca946c6a99